Adres
Veersteiger 4
3311AS Dordrecht
Info
KvK: 81311494 BTW: NL003556403B21

Het beste van melk

Vreugdenhil
Klant: Vreugdenhil
Locatie: Gorinchem
Diensten: Video + fotografie
Datum: september 2024
Vreugdenhil Dairy Foods verwerkt meer dan een miljard kilogram melk per jaar in duizenden tonnen melkpoeder, die ze wereldwijd naar 130 landen exporteren. Dat is nogal wat en daarom zoeken ze nieuwe collega's die hier aan bij willen dragen. Om die reden hebben wij, in samenwerking met Brandmannen, content gemaakt voor een online- en offline wervingscampagne. We hebben een employer branding video geschoten om naamsbekendheid te genereren op de arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij vlogs gemaakt, zodat de kijker een kijkje in de keuken kreeg in de fabriek van Vreugdenghil. Tot slot hebben we foto's gemaakt die ook voor de campagne werden ingezet.

Wist je dat we bij sommige scenes van de employer branding video wel 6 lampen moesten opbouwen? Dit doen we om alles mooi uit te lichten. Om die reden stellen we vooraf samen met onze lichtman een lichtplan op.

Meer blikvangers

Laten we eyeqatcher worden

Get in touch

Content die er écht toe doet. Waar je de juiste snaar mee raakt. En waarbij je een eerlijk beeld geeft over de organisatie, collega’s en vacatures.

Contact